Hej!!
Z uwagi na to że jestem nowym urzytkownikiem sprzętu i zarazem świerzym gościem na forum postanowiłem sie przywitac:P:)
Otóż jestem z Zielonej Góry. Tu pracuje, mieszkam i sie ucze:). Już od dawna uzalezniony od wszelkiej formy rekreacji sportowej dlatego postanowiłem sprubować czegoś nowego. Tak sie poskładało że trafiłem na szczudła. Oczywiście podjarany wszelkiego rodzaju produkcjami z youtube postanowiłem sprawić sobie taka "zabawkę".
Jak to przed zakupem należało by sie rozeznac z markami oraz z opiniami urzytkowników co do jakości sprzętu.
Przy pomocy jednego z was:P:P i z reszta waszych wszystkich artykułów wybrałem sprzęt marki 7leagueboot.
Niestety w Polsce nie ma sklepu a że Zielona Góra jest stosunkowo niedaleko graniy Niemieckiej i Czeskiej kupiłem szczudła w Czechach.
Koszty przesyłki wynosiły tyle co benzyny tak więc wybraliśmy się na wyprawę ze współlokatorami do czech przez niemcy przy okazji świetnie spędzając słoneczna niedziele.
Po niespełna 2 tygodniach zabawy samemu udało sie nakręcic kuzyna który kupił powerisery w naszym kraju:).
Suma sumarum jesteśmy posiadaczami dwuch rodzajów sprzętu, które możemy porównywać sprawdzać męczyć i oczywiście uzywać z uśmiechem na twarzy:).
Ok nie rozpisuje się już bo w sumie można by siedziec i siedzieć a nie o to chodzi:). Tak więc witam członków forum i pozdrowienia z Z.G.